Tartalomjegyzék Belépés Regisztráció Gy.I.K. Taglista Keresés

KIK EZEK???!!!(időnként)

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> 2006-os évad
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
gassi

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 02, 2007 11:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen, remélhetőleg érdeklődés híján a saját elképzelésükbe dólnek...hiszem...Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
The Doctor
Hírszerkesztő

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 27, 2007 9:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

van sok fórum, amit ugyanaz a "motor" hajt.
ez is ezen fórumok egyike, és ahogy láttam, a legtöbb hasonló zavaró felhasználó erre a motorra hajt, hogy miért, nem tudom.

zavaró nektek, pepecs munka nekünk, nekik meg semmi haszon. legalábbis nem nagyon hiszem, hogy a motorosok közül sokan vennének olcsó viagrát, vagy nézegetnének kutya-sex videokat, márpedig általában ilyen reklámok vannak....

Doki Twisted Evil
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Gepetto

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 27, 2007 9:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajna egyre több!
Olvastam ,hogy probálják,probáljátok kizárni őket engem az zavar,hogy nincs nyugi már itt sem!
Pedig sztem itt mindenki hasonszőrű Smile ,

Kivéve ezeket!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gassi

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 27, 2007 8:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azért úgy gondolom, hogy amennyi "behatolással" mi találkozunk, az csak a jéghegy csúcsa...
Bizti több a próbálkozás és a visszapattanás. Ennyit meg csak elbírunk valahogy...sokkal fontosabb, hogy amikor beindul a sorozat, akkor ne nagyon legyen ezekből...
(mert az már tényleg zavaró lesz)
Rolling Eyes Smile
Vissza az elejére
Gepetto

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 25, 2007 7:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most aztán már engem is zavarnak !!!! Evil or Very Mad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gassi

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 07, 2007 10:49 am    Hozzászólás témája: Re: KIK EZEK???!!!(időnként) Hozzászólás az előzmény idézésével

The Doctor írta:
gassi írta:
Nem értem...
Vagy csak nem akarom?
Mit egerésznek itt akárbárhonnan akárkik időnként?! Teljesen felesleges megjelenésükkel?
Vagy le vagyok maradva és reklámértékkel bírnak és zsetont hoznak a honlapnak? Mert akkor értem...
Vagy nem kéne kimoderálni a franzba őket??!! Shocked Evil or Very Mad Twisted Evil
Tisztelettel
Twisted Evil

Ezek olyan emberek, akik ezzel keresnek pénzt. Nem nekünk, hanem maguknak. Bárhonnan embereket linkelnek az adott oldalra, általában olyan témákkal, amik mindenkit érdekelnek; ez például a sex. Embarassed mindenestre nyilván olyan honlapokat céloznak meg, ahol látják, hogy sok látogató van naponta, és szerencsére a motogphirek.hu ilyen Smile

Igyekszünk őket kitiltani, pontosabban mindig ki is tiltjuk őket, csak újra regisztrálnak, így nehéz.... lehet talán valami újfajta regisztrációs módszert kéne kitalálni, mert ha például mindennap úgy kéne regisztrálniuk, hogy emailben kapnak első belépéshez jelszót, lehet nem lennének ilyen "aktívak". Rajta vagyunk az ügyön, köszönjük az észrevételt, örülünk, hogy van, aki figyel Wink

Üdv, Doki

Hello Doki!
Akkor én + annak örülök, hogy nem csak látja a team-etek, hanem igyekszik is kiszorítani az "egyéb" témákat és hozzátartozóit... Smile
Persze nem mondom, hogy sűrűn előforduló problémáról van szó, ezért ezentúl majd jól kibírom, ha időnként 1esek ektévelyednek..
Benzingőzt nekik!!! Very Happy
Jó munkát!
Vissza az elejére
The Doctor
Hírszerkesztő

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 05, 2007 11:05 pm    Hozzászólás témája: Re: KIK EZEK???!!!(időnként) Hozzászólás az előzmény idézésével

gassi írta:
Nem értem...
Vagy csak nem akarom?
Mit egerésznek itt akárbárhonnan akárkik időnként?! Teljesen felesleges megjelenésükkel?
Vagy le vagyok maradva és reklámértékkel bírnak és zsetont hoznak a honlapnak? Mert akkor értem...
Vagy nem kéne kimoderálni a franzba őket??!! Shocked Evil or Very Mad Twisted Evil
Tisztelettel
Twisted Evil

Ezek olyan emberek, akik ezzel keresnek pénzt. Nem nekünk, hanem maguknak. Bárhonnan embereket linkelnek az adott oldalra, általában olyan témákkal, amik mindenkit érdekelnek; ez például a sex. Embarassed mindenestre nyilván olyan honlapokat céloznak meg, ahol látják, hogy sok látogató van naponta, és szerencsére a motogphirek.hu ilyen Smile

Igyekszünk őket kitiltani, pontosabban mindig ki is tiltjuk őket, csak újra regisztrálnak, így nehéz.... lehet talán valami újfajta regisztrációs módszert kéne kitalálni, mert ha például mindennap úgy kéne regisztrálniuk, hogy emailben kapnak első belépéshez jelszót, lehet nem lennének ilyen "aktívak". Rajta vagyunk az ügyön, köszönjük az észrevételt, örülünk, hogy van, aki figyel Wink

Üdv, Doki
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
gassi

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 05, 2007 10:08 pm    Hozzászólás témája: KIK EZEK???!!!(időnként) Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem értem...
Vagy csak nem akarom?
Tisztelettel
Twisted Evil
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> 2006-os évad Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.