| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
gassi

Csatlakozott: 2006.03.24. Péntek 0:27 Hozzászólások: 375 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Márc. 02, 2007 11:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igen, remélhetőleg érdeklődés híján a saját elképzelésükbe dólnek...hiszem... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
The Doctor Hírszerkesztő

|
Elküldve: Kedd. Feb. 27, 2007 9:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
van sok fórum, amit ugyanaz a "motor" hajt.
ez is ezen fórumok egyike, és ahogy láttam, a legtöbb hasonló zavaró felhasználó erre a motorra hajt, hogy miért, nem tudom.
zavaró nektek, pepecs munka nekünk, nekik meg semmi haszon. legalábbis nem nagyon hiszem, hogy a motorosok közül sokan vennének olcsó viagrát, vagy nézegetnének kutya-sex videokat, márpedig általában ilyen reklámok vannak....
Doki  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gepetto

Csatlakozott: 2006.04.03. Hétfő 16:18 Hozzászólások: 141 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Feb. 27, 2007 9:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sajna egyre több!
Olvastam ,hogy probálják,probáljátok kizárni őket engem az zavar,hogy nincs nyugi már itt sem!
Pedig sztem itt mindenki hasonszőrű ,
Kivéve ezeket! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gassi

Csatlakozott: 2006.03.24. Péntek 0:27 Hozzászólások: 375 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Feb. 27, 2007 8:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azért úgy gondolom, hogy amennyi "behatolással" mi találkozunk, az csak a jéghegy csúcsa...
Bizti több a próbálkozás és a visszapattanás. Ennyit meg csak elbírunk valahogy...sokkal fontosabb, hogy amikor beindul a sorozat, akkor ne nagyon legyen ezekből...
(mert az már tényleg zavaró lesz)
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gepetto

Csatlakozott: 2006.04.03. Hétfő 16:18 Hozzászólások: 141 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Feb. 25, 2007 7:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Most aztán már engem is zavarnak !!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gassi

|
Elküldve: Vas. Jan. 07, 2007 10:49 am Hozzászólás témája: Re: KIK EZEK???!!!(időnként) |
|
|
| The Doctor írta: | | gassi írta: | Nem értem...
Vagy csak nem akarom?
Mit egerésznek itt akárbárhonnan akárkik időnként?! Teljesen felesleges megjelenésükkel?
Vagy le vagyok maradva és reklámértékkel bírnak és zsetont hoznak a honlapnak? Mert akkor értem...
Vagy nem kéne kimoderálni a franzba őket??!!
Tisztelettel
 |
Ezek olyan emberek, akik ezzel keresnek pénzt. Nem nekünk, hanem maguknak. Bárhonnan embereket linkelnek az adott oldalra, általában olyan témákkal, amik mindenkit érdekelnek; ez például a sex. mindenestre nyilván olyan honlapokat céloznak meg, ahol látják, hogy sok látogató van naponta, és szerencsére a motogphirek.hu ilyen
Igyekszünk őket kitiltani, pontosabban mindig ki is tiltjuk őket, csak újra regisztrálnak, így nehéz.... lehet talán valami újfajta regisztrációs módszert kéne kitalálni, mert ha például mindennap úgy kéne regisztrálniuk, hogy emailben kapnak első belépéshez jelszót, lehet nem lennének ilyen "aktívak". Rajta vagyunk az ügyön, köszönjük az észrevételt, örülünk, hogy van, aki figyel
Üdv, Doki |
Hello Doki!
Akkor én + annak örülök, hogy nem csak látja a team-etek, hanem igyekszik is kiszorítani az "egyéb" témákat és hozzátartozóit...
Persze nem mondom, hogy sűrűn előforduló problémáról van szó, ezért ezentúl majd jól kibírom, ha időnként 1esek ektévelyednek..
Benzingőzt nekik!!!
Jó munkát! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
The Doctor Hírszerkesztő

|
Elküldve: Pént. Jan. 05, 2007 11:05 pm Hozzászólás témája: Re: KIK EZEK???!!!(időnként) |
|
|
| gassi írta: | Nem értem...
Vagy csak nem akarom?
Mit egerésznek itt akárbárhonnan akárkik időnként?! Teljesen felesleges megjelenésükkel?
Vagy le vagyok maradva és reklámértékkel bírnak és zsetont hoznak a honlapnak? Mert akkor értem...
Tisztelettel
 |
Ezek olyan emberek, akik ezzel keresnek pénzt. Nem nekünk, hanem maguknak. Bárhonnan embereket linkelnek az adott oldalra, általában olyan témákkal, amik mindenkit érdekelnek; ez például a sex. mindenestre nyilván olyan honlapokat céloznak meg, ahol látják, hogy sok látogató van naponta, és szerencsére a motogphirek.hu ilyen
Igyekszünk őket kitiltani, pontosabban mindig ki is tiltjuk őket, csak újra regisztrálnak, így nehéz.... lehet talán valami újfajta regisztrációs módszert kéne kitalálni, mert ha például mindennap úgy kéne regisztrálniuk, hogy emailben kapnak első belépéshez jelszót, lehet nem lennének ilyen "aktívak". Rajta vagyunk az ügyön, köszönjük az észrevételt, örülünk, hogy van, aki figyel
Üdv, Doki |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gassi

|
Elküldve: Pént. Jan. 05, 2007 10:08 pm Hozzászólás témája: KIK EZEK???!!!(időnként) |
|
|
Nem értem...
Vagy csak nem akarom?
Tisztelettel
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|