Tartalomjegyzék Belépés Regisztráció Gy.I.K. Taglista Keresés

MotoGP
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> 2007-es évad
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
danomics

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 09, 2008 10:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gassi írta:
danomics írta:
gassi írta:
danomics írta:
gassi írta:
Igen, Stoner még annak dacára is kénytelen a határon motorozni, hogy a legerősebb motort üli...de szerintem csak abban az esetben, ha Vale lóg a nyakán. Ebben a mezőnyben esetleg Pedrózsi képes verni őt (egészségesen, egy jól beállított Honda nyergében), a többiek nem. De igazából egyszereplős az üldözők listája...

Meg ha jó gumit ad Michlein ( szerintem igaza van abban Dovinak hogy a legtöbb futamon a Brigestone a jobb Sad Sad Sad , kivéve ha 40 fok felett van a hőmérséklet ).

Persze, igazad van, természetesen a gumi is számít, nem véletlen, hogy Vale is erőltette a váltást. Eztán az eredményei magáért is beszélnek.

A jó vagy a nem túl jó eredményei Question

Nem értem...szerinted a tavalyi Rossi-hoz képest a mostani nem sokkal közelebb áll ahhoz, hogy újabb vb-i címet szerezzen??? Mert szerintem itt igazából Stoner-t és a Ducati-t kellett megverje...és ezt igen jó fokon teszi...
Hol itt a nem túl jó? Egyáltalán kell túl jónak lenni? Szerinted (előbb-utóbb) nem morvára kezdi el az ember unni azt aki túl jó?

Ezt nem is ide akartam írni, bocs, ja és a michleinel foglalkozni se kell már mert pedrózsi is váltott. Remélem hogy gyorsan hozzá tud szokni, és remélem hogy az év végén is az lesz ami Katarban: Vale vs. Lorenzo vs. Pedroza vs. Stoner. Arrow Arrow Arrow Arrow
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
gassi

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 26, 2008 9:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

danomics írta:
gassi írta:
danomics írta:
gassi írta:
Igen, Stoner még annak dacára is kénytelen a határon motorozni, hogy a legerősebb motort üli...de szerintem csak abban az esetben, ha Vale lóg a nyakán. Ebben a mezőnyben esetleg Pedrózsi képes verni őt (egészségesen, egy jól beállított Honda nyergében), a többiek nem. De igazából egyszereplős az üldözők listája...

Meg ha jó gumit ad Michlein ( szerintem igaza van abban Dovinak hogy a legtöbb futamon a Brigestone a jobb Sad Sad Sad , kivéve ha 40 fok felett van a hőmérséklet ).

Persze, igazad van, természetesen a gumi is számít, nem véletlen, hogy Vale is erőltette a váltást. Eztán az eredményei magáért is beszélnek.

Nem értem...szerinted a tavalyi Rossi-hoz képest a mostani nem sokkal közelebb áll ahhoz, hogy újabb vb-i címet szerezzen??? Mert szerintem itt igazából Stoner-t és a Ducati-t kellett megverje...és ezt igen jó fokon teszi...
Hol itt a nem túl jó? Egyáltalán kell túl jónak lenni? Szerinted (előbb-utóbb) nem morvára kezdi el az ember unni azt aki túl jó?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
danomics

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 26, 2008 12:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gassi írta:
danomics írta:
gassi írta:

Vissza az elejére
gassi

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 24, 2008 11:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

danomics írta:
gassi írta:

Vissza az elejére
danomics

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 24, 2008 5:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gassi írta:

Vissza az elejére
gassi

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 24, 2008 12:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
danomics

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 23, 2008 12:58 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Stonerrel az a baj hogy nagyon sokat kockáztat: mindig egyből tövig fékez, tövig gázt ad, ugy megdönti a motort hogy még pont nem bukik, amikor megnyer egy futamot olyat 1 kerekezik hogy szinte derékszög alakul ki stb.
Ez elég sokszor bejön de néha bukik és ezt a doktor azonnal kihasználja.
Arrow Arrow Arrow Arrow

A hozzászólást 0 alkalommal szerkesztették, legutóbb Hétf. Szept. 22, 2008 10:36 pm (1).
Vissza az elejére
gassi

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 31, 2008 6:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

danomics írta:
Rossi nem olyan rossz volt 2007-ben (sokkal jobb volt mint 2006-ban) Csak ot van Stoner aki nem hogy Rossit, de az egész mezőnyt jól elkalapálta legtöbbször

Szerintem nem volt olyan rossz...
Nemhogy Rossit??? De az egész mezőőőőőnyt? Öregem, Vale maga a mezőny. Ha őt legyőzted, legyőzted a mezőnyt is...(és ez csak icipicit túlzás! Wink )
Most megint megy Stoner-nek, de látod (Laguna Seca) ha valaki komolyan veszi az ellene való meccset, nem biztos, hogy elég jó... Rolling Eyes
Go Vale!
Vissza az elejére
danomics

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 30, 2008 11:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Rossi nem olyan rossz volt 2007-ben (sokkal jobb volt mint 2006-ban) Csak ot van Stoner aki nem hogy Rossit, de az egész mezőnyt jól elkalapálta legtöbbször Arrow Arrow Arrow Arrow

A hozzászólást 0 alkalommal szerkesztették, legutóbb Hétf. Szept. 22, 2008 10:37 pm (2).
Vissza az elejére
gassi

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 15, 2008 11:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

burney46 írta:
Csumi mindenkinek!
Sajnos én nagyon elvetemült vagyok rossi irányába nálam csak ő nyerhet és csak ő veszthet és most az én szemembe veszitett amiket ő régen csinált a pályákon az nem a mostani rossi! Igazság szerint nem tudom mi az oka annak hogy nem ugy motorozik ahogy kéne de reménykedem benne idén ez volt az utolsó hogy nem ugyí megy mint 3 vagy akár 4 éve! sok sikert neki! Nah jo még talma!Smile

Szerintem Vale nem most, hanem már a második Yamaha-s évében sem volt az igazi...
Tudom kemény pechszériája volt, de amikor megnyerhette volna a címet, akkor tőle már nagyon szokatlanul, eldobta a vasat...
Tavaly pedig nem is volt versenyképes a motorja...csak a középmezőnyt tudta maga mögé utasítani...akkor Stoner+Ducati+Bridgestone valami morva nagy hármasítás volt...láthatóan verhetetlen...
Ha arra gondolsz, hogy mentálisan nincs ott, akkor azt mondom...szerintem baromira kiéhezett a 8. címére...de most péel szerencsésebb lett volna, ha Michelin abroncsokon gurul...de hát ő voksolt a váltás mellett...ennyi
Vissza az elejére
burney46

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 14, 2008 9:42 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csumi mindenkinek!
Sajnos én nagyon elvetemült vagyok rossi irányába nálam csak ő nyerhet és csak ő veszthet és most az én szemembe veszitett amiket ő régen csinált a pályákon az nem a mostani rossi! Igazság szerint nem tudom mi az oka annak hogy nem ugy motorozik ahogy kéne de reménykedem benne idén ez volt az utolsó hogy nem ugyí megy mint 3 vagy akár 4 éve! sok sikert neki! Nah jo még talma!Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
gassi

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 13, 2008 11:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Itt 2008...Estoril...

125 - Corsi nagyon meggyőző, mikor kivel meccsel az első helyért. Talma alá nem képesek versenyképes motort tenni... Sad igaz Gadea sem jár jobban (csak ő nem vb!)... Confused

250 - Ha Bautista nem teszi unalmassá a versenyeket, akkor a legizgalmasabbnak ígérkező géposztály...szvsz a legkiegyensúlyozottabb pilóták és motorok versengése...(szerencsi Pumukli jó formát mutat Wink )

800 - Brávó Senor Nyalóka! Very Happy Volt pucája otthagyni a hétszerest, hogy lerázza a sikeréhes Pedrózsit...Vale elutazott a motorján a 3. helyért...
Dovi-t baromira sajnálom, nagyon jól tartotta magát a közvetlen élmezőnyben, Stoner-nek pedig más pályán kell nagyot alkotnia

Egész jó kis versenyek voltak...Kínában is így legyen! Wink
Vissza az elejére
Gepetto

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 02, 2008 7:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor ide írok!
Go Gabesz Go!!!
Nagyon Pasinisre hajaz ez az év!
Lorenzo a nagy meglepi!
Bautista a nagy kedvenc!
Rossi a király!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Gepetto

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 16, 2008 7:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most látom ,hogy ez még 2007
Valamit gondolom csináltok a fórummal.
2008 most nem igazán elérhető!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Gepetto

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 16, 2008 6:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Itt vagyok ,most így pár nap távolságból.
Grat Gadeának bár persze nem örülök, de ami az ,az az, ami.(És az üt nagyot aki először üt ,és nagyot Smile)
Talma már a következő versenyre koncentrál ,és túl tette magát Kataron.
(kémeim jelentették Smile )
Jó lesz ez ,ha még ilyen szarul is indul ,bár én nem Gadea ,hanem a kis Bradley miatt aggódom.
250 Izgalmasnak igérkezik az idei év csupa negypenge Én most Bautistát jelölném a végén nyerőnek de Barberát kéne tippelnem.(Szerintem egy két ívet rosszul fordul és ez ami miatt nem lesz bajnok (csak az én privát véleményem (mielött bárki nekemugrik))).
Motogp -ben lassan Lorenzotól kell féltenem a Nagy Casey-t bár Rossi fan vagyok.
Izgatottan várom a következő felvonást Smile
GET in the RING !!!!!!
Twisted Evil
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> 2007-es évad Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő
1 / 10 oldal

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.