| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
danomics
|
Elküldve: Kedd. Szept. 09, 2008 10:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| gassi írta: | | danomics írta: | | gassi írta: | | danomics írta: | | gassi írta: | | Igen, Stoner még annak dacára is kénytelen a határon motorozni, hogy a legerősebb motort üli...de szerintem csak abban az esetben, ha Vale lóg a nyakán. Ebben a mezőnyben esetleg Pedrózsi képes verni őt (egészségesen, egy jól beállított Honda nyergében), a többiek nem. De igazából egyszereplős az üldözők listája... |
Meg ha jó gumit ad Michlein ( szerintem igaza van abban Dovinak hogy a legtöbb futamon a Brigestone a jobb , kivéve ha 40 fok felett van a hőmérséklet ). |
Persze, igazad van, természetesen a gumi is számít, nem véletlen, hogy Vale is erőltette a váltást. Eztán az eredményei magáért is beszélnek. |
A jó vagy a nem túl jó eredményei  |
Nem értem...szerinted a tavalyi Rossi-hoz képest a mostani nem sokkal közelebb áll ahhoz, hogy újabb vb-i címet szerezzen??? Mert szerintem itt igazából Stoner-t és a Ducati-t kellett megverje...és ezt igen jó fokon teszi...
Hol itt a nem túl jó? Egyáltalán kell túl jónak lenni? Szerinted (előbb-utóbb) nem morvára kezdi el az ember unni azt aki túl jó? |
Ezt nem is ide akartam írni, bocs, ja és a michleinel foglalkozni se kell már mert pedrózsi is váltott. Remélem hogy gyorsan hozzá tud szokni, és remélem hogy az év végén is az lesz ami Katarban: Vale vs. Lorenzo vs. Pedroza vs. Stoner.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gassi

Csatlakozott: 2006.03.24. Péntek 0:27 Hozzászólások: 375 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Aug. 26, 2008 9:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| danomics írta: | | gassi írta: | | danomics írta: | | gassi írta: | | Igen, Stoner még annak dacára is kénytelen a határon motorozni, hogy a legerősebb motort üli...de szerintem csak abban az esetben, ha Vale lóg a nyakán. Ebben a mezőnyben esetleg Pedrózsi képes verni őt (egészségesen, egy jól beállított Honda nyergében), a többiek nem. De igazából egyszereplős az üldözők listája... |
Meg ha jó gumit ad Michlein ( szerintem igaza van abban Dovinak hogy a legtöbb futamon a Brigestone a jobb , kivéve ha 40 fok felett van a hőmérséklet ). |
Persze, igazad van, természetesen a gumi is számít, nem véletlen, hogy Vale is erőltette a váltást. Eztán az eredményei magáért is beszélnek. |
Nem értem...szerinted a tavalyi Rossi-hoz képest a mostani nem sokkal közelebb áll ahhoz, hogy újabb vb-i címet szerezzen??? Mert szerintem itt igazából Stoner-t és a Ducati-t kellett megverje...és ezt igen jó fokon teszi...
Hol itt a nem túl jó? Egyáltalán kell túl jónak lenni? Szerinted (előbb-utóbb) nem morvára kezdi el az ember unni azt aki túl jó? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
danomics
|
Elküldve: Kedd. Aug. 26, 2008 12:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
| gassi írta: | | danomics írta: | | gassi írta: | | Igen, Stoner még annak dacára is kénytelen a határon motorozni, hogy a legerősebb motort üli...de szerintem csak abban az esetben, ha Vale lóg a nyakán. Ebben a mezőnyben esetleg Pedrózsi képes verni őt (egészségesen, egy jól beállított Honda nyergében), a többiek nem. De igazából egyszereplős az üldözők listája... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gassi

Csatlakozott: 2006.03.24. Péntek 0:27 Hozzászólások: 375 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Aug. 24, 2008 11:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| danomics írta: | | gassi írta: | | Igen, Stoner még annak dacára is kénytelen a határon motorozni, hogy a legerősebb motort üli...de szerintem csak abban az esetben, ha Vale lóg a nyakán. Ebben a mezőnyben esetleg Pedrózsi képes verni őt (egészségesen, egy jól beállított Honda nyergében), a többiek nem. De igazából egyszereplős az üldözők listája... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
danomics
|
Elküldve: Vas. Aug. 24, 2008 5:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| gassi írta: | | Igen, Stoner még annak dacára is kénytelen a határon motorozni, hogy a legerősebb motort üli...de szerintem csak abban az esetben, ha Vale lóg a nyakán. Ebben a mezőnyben esetleg Pedrózsi képes verni őt (egészségesen, egy jól beállított Honda nyergében), a többiek nem. De igazából egyszereplős az üldözők listája... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gassi

|
Elküldve: Vas. Aug. 24, 2008 12:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Igen, Stoner még annak dacára is kénytelen a határon motorozni, hogy a legerősebb motort üli...de szerintem csak abban az esetben, ha Vale lóg a nyakán. Ebben a mezőnyben esetleg Pedrózsi képes verni őt (egészségesen, egy jól beállított Honda nyergében), a többiek nem. De igazából egyszereplős az üldözők listája... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
danomics
|
Elküldve: Szomb. Aug. 23, 2008 12:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
Stonerrel az a baj hogy nagyon sokat kockáztat: mindig egyből tövig fékez, tövig gázt ad, ugy megdönti a motort hogy még pont nem bukik, amikor megnyer egy futamot olyat 1 kerekezik hogy szinte derékszög alakul ki stb.
Ez elég sokszor bejön de néha bukik és ezt a doktor azonnal kihasználja.

A hozzászólást 0 alkalommal szerkesztették, legutóbb Hétf. Szept. 22, 2008 10:36 pm (1). |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gassi

|
Elküldve: Csüt. Júl. 31, 2008 6:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| danomics írta: | | Rossi nem olyan rossz volt 2007-ben (sokkal jobb volt mint 2006-ban) Csak ot van Stoner aki nem hogy Rossit, de az egész mezőnyt jól elkalapálta legtöbbször |
Szerintem nem volt olyan rossz...
Nemhogy Rossit??? De az egész mezőőőőőnyt? Öregem, Vale maga a mezőny. Ha őt legyőzted, legyőzted a mezőnyt is...(és ez csak icipicit túlzás! )
Most megint megy Stoner-nek, de látod (Laguna Seca) ha valaki komolyan veszi az ellene való meccset, nem biztos, hogy elég jó...
Go Vale! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
danomics
|
Elküldve: Szer. Júl. 30, 2008 11:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Rossi nem olyan rossz volt 2007-ben (sokkal jobb volt mint 2006-ban) Csak ot van Stoner aki nem hogy Rossit, de az egész mezőnyt jól elkalapálta legtöbbször 
A hozzászólást 0 alkalommal szerkesztették, legutóbb Hétf. Szept. 22, 2008 10:37 pm (2). |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gassi

|
Elküldve: Kedd. Ápr. 15, 2008 11:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| burney46 írta: | Csumi mindenkinek!
Sajnos én nagyon elvetemült vagyok rossi irányába nálam csak ő nyerhet és csak ő veszthet és most az én szemembe veszitett amiket ő régen csinált a pályákon az nem a mostani rossi! Igazság szerint nem tudom mi az oka annak hogy nem ugy motorozik ahogy kéne de reménykedem benne idén ez volt az utolsó hogy nem ugyí megy mint 3 vagy akár 4 éve! sok sikert neki! Nah jo még talma! |
Szerintem Vale nem most, hanem már a második Yamaha-s évében sem volt az igazi...
Tudom kemény pechszériája volt, de amikor megnyerhette volna a címet, akkor tőle már nagyon szokatlanul, eldobta a vasat...
Tavaly pedig nem is volt versenyképes a motorja...csak a középmezőnyt tudta maga mögé utasítani...akkor Stoner+Ducati+Bridgestone valami morva nagy hármasítás volt...láthatóan verhetetlen...
Ha arra gondolsz, hogy mentálisan nincs ott, akkor azt mondom...szerintem baromira kiéhezett a 8. címére...de most péel szerencsésebb lett volna, ha Michelin abroncsokon gurul...de hát ő voksolt a váltás mellett...ennyi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
burney46
|
Elküldve: Hétf. Ápr. 14, 2008 9:42 am Hozzászólás témája: |
|
|
Csumi mindenkinek!
Sajnos én nagyon elvetemült vagyok rossi irányába nálam csak ő nyerhet és csak ő veszthet és most az én szemembe veszitett amiket ő régen csinált a pályákon az nem a mostani rossi! Igazság szerint nem tudom mi az oka annak hogy nem ugy motorozik ahogy kéne de reménykedem benne idén ez volt az utolsó hogy nem ugyí megy mint 3 vagy akár 4 éve! sok sikert neki! Nah jo még talma! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gassi

|
Elküldve: Vas. Ápr. 13, 2008 11:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Itt 2008...Estoril...
125 - Corsi nagyon meggyőző, mikor kivel meccsel az első helyért. Talma alá nem képesek versenyképes motort tenni... igaz Gadea sem jár jobban (csak ő nem vb!)...
250 - Ha Bautista nem teszi unalmassá a versenyeket, akkor a legizgalmasabbnak ígérkező géposztály...szvsz a legkiegyensúlyozottabb pilóták és motorok versengése...(szerencsi Pumukli jó formát mutat )
800 - Brávó Senor Nyalóka! Volt pucája otthagyni a hétszerest, hogy lerázza a sikeréhes Pedrózsit...Vale elutazott a motorján a 3. helyért...
Dovi-t baromira sajnálom, nagyon jól tartotta magát a közvetlen élmezőnyben, Stoner-nek pedig más pályán kell nagyot alkotnia
Egész jó kis versenyek voltak...Kínában is így legyen!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gepetto

Csatlakozott: 2006.04.03. Hétfő 16:18 Hozzászólások: 141 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Ápr. 02, 2008 7:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor ide írok!
Go Gabesz Go!!!
Nagyon Pasinisre hajaz ez az év!
Lorenzo a nagy meglepi!
Bautista a nagy kedvenc!
Rossi a király! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gepetto

Csatlakozott: 2006.04.03. Hétfő 16:18 Hozzászólások: 141 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Márc. 16, 2008 7:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Most látom ,hogy ez még 2007
Valamit gondolom csináltok a fórummal.
2008 most nem igazán elérhető! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gepetto

|
Elküldve: Vas. Márc. 16, 2008 6:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Itt vagyok ,most így pár nap távolságból.
Grat Gadeának bár persze nem örülök, de ami az ,az az, ami.(És az üt nagyot aki először üt ,és nagyot )
Talma már a következő versenyre koncentrál ,és túl tette magát Kataron.
(kémeim jelentették )
Jó lesz ez ,ha még ilyen szarul is indul ,bár én nem Gadea ,hanem a kis Bradley miatt aggódom.
250 Izgalmasnak igérkezik az idei év csupa negypenge Én most Bautistát jelölném a végén nyerőnek de Barberát kéne tippelnem.(Szerintem egy két ívet rosszul fordul és ez ami miatt nem lesz bajnok (csak az én privát véleményem (mielött bárki nekemugrik))).
Motogp -ben lassan Lorenzotól kell féltenem a Nagy Casey-t bár Rossi fan vagyok.
Izgatottan várom a következő felvonást
GET in the RING !!!!!!
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|