| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Piró
Csatlakozott: 2006.03.08. Szerda 11:31 Hozzászólások: 90 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Júl. 16, 2007 12:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nagyon jó az aláírásod Doki, eddgi észre sem vettem. Új lehet.
Kár, hogy idén nem megy úgy a magyaroknak az Alpok-Adrián, mint tavaly. Azért sztem így is kimegyek szeptemberben a Hringre, mert így is nagy élmény.  _________________ "Dönteni tudni kell, és minden döntésedért vállalni kell a következményeket" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
The Doctor Hírszerkesztő

|
Elküldve: Hétf. Jún. 18, 2007 9:20 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Piró írta: | | The Doctor írta: | | Piró írta: | | Jó lett a riportod Alennel Doki, gratulálok. |
Köszi aki nem csak az interneten bóklászik, az MM magazinban is találhat egy Alen interjút a www.motorace.hu (azaz mi ) támogatásával. Egyébként pont pár órája találkoztam Alennel, a további fejlemények pár napon belül olvashatóak lesznek.
Üdv, Doki |
Nem azért írtam, hogy újságokat vegyek, hanem jelzésértékű volt. |
én meg nem azért írtam, hogy újságokat vegyél, csak gondoltam szólok. de mégegyszer kösz _________________ Soha ne érj körbe gyorsabban a pályán, mint ahogy az őrangyalod követni tud!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Piró
Csatlakozott: 2006.03.08. Szerda 11:31 Hozzászólások: 90 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jún. 18, 2007 8:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
| The Doctor írta: | | Piró írta: | | Jó lett a riportod Alennel Doki, gratulálok. |
Köszi aki nem csak az interneten bóklászik, az MM magazinban is találhat egy Alen interjút a www.motorace.hu (azaz mi ) támogatásával. Egyébként pont pár órája találkoztam Alennel, a további fejlemények pár napon belül olvashatóak lesznek.
Üdv, Doki |
Nem azért írtam, hogy újságokat vegyek, hanem jelzésértékű volt. _________________ "Dönteni tudni kell, és minden döntésedért vállalni kell a következményeket" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
The Doctor Hírszerkesztő

|
Elküldve: Pént. Máj. 25, 2007 8:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Piró írta: | | Jó lett a riportod Alennel Doki, gratulálok. |
Üdv, Doki _________________ Soha ne érj körbe gyorsabban a pályán, mint ahogy az őrangyalod követni tud!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Piró
|
Elküldve: Pént. Máj. 25, 2007 7:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jó lett a riportod Alennel Doki, gratulálok. _________________ "Dönteni tudni kell, és minden döntésedért vállalni kell a következményeket" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Piró
|
Elküldve: Szer. Máj. 23, 2007 7:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Krisz81 írta: | Egyébként valaki innen megy vasárnap? Én most szervezem a " csapatot", csináltam reklámot az Alpok-Adriának rendesen!
Piró neked is köszi az infót! |
Szívesen. Most nem tudok menni, mert a Hungaroringen voltam és mostanra vidéki rokonlátogatást szeveztünk. Egyébként a versenykiírást és időbeosztást megtalálod a www.brorganisation.hu oldalon. _________________ "Dönteni tudni kell, és minden döntésedért vállalni kell a következményeket" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz81

Csatlakozott: 2007.02.08. Csütörtök 15:39 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szer. Máj. 23, 2007 6:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Egyébként valaki innen megy vasárnap? Én most szervezem a " csapatot", csináltam reklámot az Alpok-Adriának rendesen!
Piró neked is köszi az infót! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Piró
|
Elküldve: Szer. Máj. 23, 2007 9:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
A Pannóniaringre sosem kérnek belépőt. Ingyen van mindig. _________________ "Dönteni tudni kell, és minden döntésedért vállalni kell a következményeket" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
The Doctor Hírszerkesztő

|
Elküldve: Szer. Máj. 23, 2007 8:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Krisz81 írta: | | Kössz Doki! |
 _________________ Soha ne érj körbe gyorsabban a pályán, mint ahogy az őrangyalod követni tud!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz81

Csatlakozott: 2007.02.08. Csütörtök 15:39 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Máj. 22, 2007 10:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kössz Doki! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
The Doctor Hírszerkesztő

|
Elküldve: Kedd. Máj. 22, 2007 7:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
BR. Organisation Kft.
cím: 1154 Budapest,
Dessewffy u. 130.
telefon: +36 1 306 2216
fax: +36 1 308 1183
mobil: +36 309 545 518
itt biztos tudnak segíteni, hogy kell-e belépőt fizetni.
ha így sem jutsz előre, akkor www.phoenixracing.hu
valahol biztos megmondják ezek közül _________________ Soha ne érj körbe gyorsabban a pályán, mint ahogy az őrangyalod követni tud!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
The Doctor Hírszerkesztő

|
Elküldve: Kedd. Máj. 22, 2007 7:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Krisz81 írta: | Szia Doki!
Néhány gyors kérdés: Ha jól tudom, most hétvégén lesz Alpok-Adria a Pannónia Ringen! Van valami részletesebb program? Mikor kezdődnek a futamok? Szednek ilyenkor belépőt?
Előre is köszi!
Krisztián |
Szia Krisz!
Igen, most lesz hétvégén AA verseny a Pancsiringen.
Itt van az időterv az edzésekről és versenyekről:
Verseny kiírás . Ez egy pdf dokumentum, remélem meg tudod nézni. A 3. oldalon találod az időtervet, angolul van.
A belépőről nem tudok nyilatkozni. Ha minden versenyre van belépő, akkor annyit tudok, a hogy a múltkor 6000 forint volt a depójegy, a nézőtérre pedig 1-2ezer forint szokott lenni tudtommal. Ha viszont pályafüggő, akkor nem biztos hogy szednek belépőt, legalábbis a megfelelő oldalakon nem találtam erre vonatkozó infot.
Jó nézelődést mindenkinek, és ne feledjétek, a hétvége utáni első napon, hétfőn (ami pünkösd hétfő) pedig a Hringen lesz versenynap, Dunlop Trophy versenyek, ZX kupa, köztársaság kupa, szóval oda is érdemes lehet kilátogatni.
Remélem tudtam segíteni,
üdv Doki _________________ Soha ne érj körbe gyorsabban a pályán, mint ahogy az őrangyalod követni tud!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz81

|
Elküldve: Hétf. Máj. 21, 2007 11:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Doki!
Néhány gyors kérdés: Ha jól tudom, most hétvégén lesz Alpok-Adria a Pannónia Ringen! Van valami részletesebb program? Mikor kezdődnek a futamok? Szednek ilyenkor belépőt?
Előre is köszi!
Krisztián |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Piró
|
Elküldve: Szer. Máj. 16, 2007 7:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| The Doctor írta: | | Piró írta: | | Hol végeztek a mieink a hétvégi Rijekai AA futamokon? Tudja valaki? |
Lassan jönnek a beszámolók, a Kawásokat már lehet olvasni, meg Rizit is. Az azért elég laza, hogy Rizi a 750es gixxerrel magyarok között 2., abszolút 4. lett az ezresek között  |
Ezt az egyet tudom, csak Juhász testvérek eredménye érdekelt volna. _________________ "Dönteni tudni kell, és minden döntésedért vállalni kell a következményeket" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
The Doctor Hírszerkesztő

|
Elküldve: Szer. Máj. 16, 2007 8:10 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Piró írta: | | Hol végeztek a mieink a hétvégi Rijekai AA futamokon? Tudja valaki? |
Lassan jönnek a beszámolók, a Kawásokat már lehet olvasni, meg Rizit is. Az azért elég laza, hogy Rizi a 750es gixxerrel magyarok között 2., abszolút 4. lett az ezresek között  _________________ Soha ne érj körbe gyorsabban a pályán, mint ahogy az őrangyalod követni tud!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|